ОБАВЕШТЕЊЕ О КОЛАЧИЋИМА

Последње ажурирање: 17. маја 2022

ЛИБЕРТАС 5775 ЛЛЦ („АГСЛРС“, „ми“, „нас“ или „наш“) користи колачиће на веб локацији https://agslars.com („Услуга“). Коришћењем Услуге пристајете на употребу колачића.

Наша Обавештење о колачићима објашњава шта су колачићи, како користимо колачиће, како треће стране са којима можемо бити партнери могу да користе колачиће на услузи, ваше изборе у вези с колачићима и додатне информације о колачићима.

Шта су колачићи

Колачићи су мали делови текста које веб-страница коју посећујете шаље вашем веб претраживачу. Датотека колачића се чува у вашем веб претраживачу и омогућава Услузи или трећем лицу да вас препозна и учини вашу следећу посету лакшом, а услугу кориснијом за вас.

Колачићи могу бити “трајни” или “сесијски” колачићи. Трајни колачићи остају на вашем личном рачунару или мобилном уређају када изађете ван мреже, док се колачићи сесије бришу чим затворите свој веб претраживач.

Како АГСЛРС користи колачиће

Када користите и приступате Услузи, можемо поставити одређени број датотека колачића у ваш веб претраживач.

Користимо колачиће у следеће сврхе:

– Омогућити одређене функције Сервиса

– За пружање аналитике

– За чување ваших преференција

Користимо и сесијске и трајне колачиће на Услузи и користимо различите врсте колачића за покретање Услуге:

– Неопходни колачићи. Можемо да користимо колачиће да запамтимо информације које мењају начин на који се Услуга понаша или изгледа, као што је језичка подешавања корисника на Услузи.

– Колачићи у вези са налозима. Можемо да користимо колачиће у вези са налозима да бисмо аутентификовали кориснике и спречили лажно коришћење корисничких налога. Можемо да користимо ове колачиће да запамтимо информације које мењају начин на који се Услуга понаша или изгледа, као што је функција „запамти ме“.

  • Колачићи аналитике. Можемо да користимо аналитичке колачиће за праћење информација о томе како се Услуга користи како бисмо могли да побољшамо. Такође можемо да користимо аналитичке колачиће да тестирамо нове рекламе, странице, функције или нове функционалности Услуге да бисмо видели како наши корисници реагују на њих.

Колачићи треће стране

Поред наших сопствених колачића, такође можемо да користимо различите колачиће трећих страна да бисмо извештавали о статистици коришћења услуге, испоручивали рекламе на и преко Услуге и тако даље.

Који су ваши избори у вези с колачићима

Ако желите да избришете колачиће или да наложите свом веб претраживачу да избрише или одбије колачиће, посетите странице помоћи вашег веб претраживача.

Имајте на уму, међутим, да ако избришете колачиће или одбијете да их прихватите, можда нећете моћи да користите све функције које нудимо, можда нећете моћи да сачувате своја подешавања и неке од наших страница се можда неће правилно приказати.

– За хром веб прегледач, посетите ову страницу са Гоогле-а: https://support.google.com/accounts/answer/32050

– За веб прегледач Интернет Експлорер, посетите ову страницу од Мицрософт-а: Microsoft: http://support.microsoft.com/kb/278835

– За веб прегледач Фирефок, посетите ову страницу од Мозиле: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored

– За веб прегледач Сафари, посетите ову страницу компаније Аппле: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US

– За било који други веб претраживач, посетите званичне веб странице вашег веб претраживача.

Где можете пронаћи више информација о колачићима

Можете сазнати више о колачићима и следећим веб локацијама трећих страна:

– АллАбоутЦоокиес: http://www.allaboutcookies.org/

– Иницијатива за мрежно оглашавање: http://www.networkadvertising.org/

PRIDRUŽI NAM SE

KAKO POSTATI SLOBODNI ZIDAR?

Pridruživanje masoneriji nikada nije bilo brže i lakše. Jednostavno popunite ovaj formular i ovlašćeni predstavnik će vas kontaktirati i dati sve dodatne informacije koje su vam potrebne. Pored toga, želimo da napomenemo da možete postati punopravni član digitalne masonerije, bez potrebe da napuštate "udobnost svog doma”. Celi proces je moguće obaviti 100% digitalnim putem.